Бангладеш

  во

  Грчката полиција во камион со бугарски регистарски таблички откри 59 илегални мигранти. Полицијата го запрела камионот за рутинска проверка на околу 30 ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Грчката полиција во камион со бугарски регистарски таблички откри 59 илегални мигранти. Полицијата го запрела камионот за рутинска проверка на околу 30 ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Девојка од Бангладеш, која го пријавила својот наставник за сексуално вознемирување била полеана со керозин и запалена од нејзините врсници. Пет дена по ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Студентката Нусрат Џахан Рафи од Бангладеш била полиена со керозин и спалена од нејзини врсници откако го пријавила еден од нивните професори за сексуално ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Црногорската Влада донесе одлука да се повлечат двата најголеми брода од морнарицата на Армијата на Црна Гора – патролните бродови П-33 и П-34 и да се понудат ...
  сите 17 | | | веќе видена