Бајрами

  во

  Кичевецот Зејно Бајрами, кој е член на Здружението на слепи лица од Кичево, го освои првото место на регионалниот турнир во шах за слепи лица, што се одржа ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Кичевецот Зејно Бајрами, кој е член на Здружението на слепи лица од Кичево, го освои првото место на регионалниот турнир во шах за слепи лица, што се одржа ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во друштво со дел од најпознатите и најактуелни јавни личности од Балканот, меѓу кои водителката Ирина Крушка и пејачката Селма Бајрами, нашиот пејач беше ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Новиот состав на Советот за култура на министерот за култура, Асаф Адеми, вчера ја одржа првата средба во Министерството за култура. Претседател на ова стручно ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Новиот состав на Советот за култура на министерот за култура Асаф Адеми вчера ја одржа првата средба во Министерството за култура. Претседател на ова стручно ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Министерството за култура вчера ја оддржа првата средба на новиот состав на Советот за култура на министерот за култура Асаф Адеми, информира Министерството за ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Дека Македонија нема намера да го реформира судскиот систем, покажува и вчерашниот избор на партиски судии од страна на Републичкиот судски совет, кој е ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Почитувани медиуми, Почитувани граѓани, Дека Македонија нема намера да го реформира судскиот систем, покажува и вчерашниот избор на партиски судии од страна на ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Во спортската сала на Текстилното училиште во Тетово во тек е еден необичен спортски натпревар. Десетина деца, со невешти чекори, трчаат по кошакарската топка, ...
  сите 24 | | | веќе видена