Бадник

  во

  Согласно Законот за празници на Република Македонија ова се неработните денови во следната 2019 годинаЗа сите граѓани на РМ1 Јануари (вторник), Нова Година7 ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Согласно Законот за празници на Република Македонија ова се неработните денови во следната 2019 година За сите граѓани на РМ 1 Јануари (вторник), Нова Година 7 ...
  сите 20 | | | веќе видена

  За сите граѓани на РМ 1 Јануари (вторник), Нова Година 7 јануари (понеделник), Божик, првиот ден на Божик според православниот календар 29 април (понеделник), ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Ова се неработните денови до крајот на годината: • 8 септември (сабота), Ден на независноста • 11 октомври (четврток), Ден на народното востание, • 23 октомври ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Кој држи и најмалку до себе, тука, нормално, со ризик да се предизвика отворена расправа со скопските феминистки, мораше да се придржува до неколку основни ...
  | | веќе видена

  Илинден, 2 август, утрешниот ден е неработен. Од празниците кои „пропаѓаат“ како неработни денови, поради тоа што се паѓаат во сабота, оваа година ќе ги ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Уставниот суд го укина Деталниот урбанистички план за Тафталиџе 1 донесен на 5 јануари 2016 година. Овој план ги опфаќа булеварот Партизански одреди, улица ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Уставен суд го укина Деталниот урбанистички план (ДУП) за Тафталиџе 1, кој беше донесен на 5 јануари 2016. Уставниот суд оцени дека Општина Карпош не ги ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Уставен суд го укина Деталниот урбанистички план (ДУП) за Тафталиџе 1, кој беше донесен на 5 јануари 2016. Уставниот суд оцени дека Општина Карпош не ги ...
  сите 13 | | | веќе видена