Бабунски

  во

  Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ), Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Здружението на новинарите на Македонија (ЗНМ), Советот за етика во медиумите на Македонија (СЕММ), Самостојниот синдикат на новинари и медиумски работници ...
  сите 60 | | | веќе видена

  „Вардарци“ уживаат… На Европа и европските настапи други нека мислат. Тие си се на одмор до 30. јуни. А, за потоа, никој ништо не знае. Можеби ќе си продолжи ...
  сите 3 | | | веќе видена

  19 јуни 2019 година, Кавадарци, Македонија - Денес се навршуваат 106 години од македонското Тиквешко востание против српската окупаторска власт во Македонија! ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Тиквешкото востание, кое долго време било табу-тема и за историчарите, е прво востание во Македонија по Илинденското, дигнато десет години по Илинден против ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Се прашувам што ќе пеете во петок? Што ќе скандирате на градскиот стадион додека репрезентацијата на Македонија се бори со Полска за влез на европското ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Тој и од невозможна позиција знаеше да постигне гол и претставуваше страв и трепет за голманите. Имаше богата клупска и репрезентативна кариера. Во првите ...
  сите 3 | | | веќе видена