Азербејџан

  во

  Во организација на Здружението на информатичари на Македонија и Меѓународниот балкански универзитет, изминатиот викенд во Скопје се одржа 23. Македонска ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Во организација на Здружението на информатичари на Македонија и Меѓународниот балкански универзитет, изминатиот викенд во Скопје се одржа 23 Македонска ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Големата награда на Кина е големо случување во историјата на Формула 1 со оглед дека тоа ќе биде 1000-та трка. Првата трка во Формула 1 беше одржана во 1950 ...
  сите 24 | | | веќе видена

  УНЕСКО денес го затвора извештајот за Охрид од кој ќе зависи и тоа дали ќе го задржи престижниот статус на светско културно наследство. Информациите кои беа ...
  сите 13 | | | веќе видена