Автомото

  во

  Зголемена фреквенција на возила има денеска на граничниот премин Табановце, каде времето на чекање за излез од државата е околу 60 минути, соопшти Автомото ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Поради сообраќајна незгода на регионалниот патен правец Прилеп-Градско, кај м.в. Камен Дол, сообраќајот се пренасочува по алтернативни патишта, информира ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Поради сообраќајна незгода на регионалниот патен правец Прилеп-Градско, кај м.в. Камен Дол, сообраќајот се пренасочува по алтернативни патишта, информира ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Поради сообраќајна незгода на регионалниот патен правец Прилеп-Градско, кај Камен Дол, сообраќајот се пренасочува по алтернативни патишта, информира Автомото ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. На граничните премини Богородица, Табановце и Блаце возилата се задржуваат ...
  сите 204 | | | веќе видена

  Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. На граничните премини Богородица, Табановце и Блаце возилата се задржуваат ...
  сите 207 | | | веќе видена

  На граничните премини Богородица, Табановце и Блаце возилата се задржуваат од 30 до 60 минути, на другите гранични премини од македонска страна, нема подолги ...
  сите 208 | | | веќе видена

  Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. На граничните премини Богородица, Табановце и Блаце возилата се задржуваат ...
  сите 210 | | | веќе видена

  Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е зголемен. На граничните премини Богородица, Табановце и Блаце возилата се задржуваат ...
  сите 210 | | | веќе видена