Австрија

  во

  Амбасадорката на Шри Ланка во Австрија е отповикана бидејќи не одговорила на телефонски повици на претседателот.Пријајане Вијесекера сега е веќе поранешен ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Mинистерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров, на средбата со новоименуваниот шеф на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, амбасадорот Клеменс ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Ако го „изгуглате“ на Интернет неговото име, Фарук Незири, лесно ќе стигнете до безброј информации за неговата успешна гастрономска приказна, на различни ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Денеска, министерот за надворешни работи на Република Македонија, Никола Димитров, оствари средба со новоименуваниот шеф на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Таков беше поздравот на гостите што одеа на визита во куќата на славеникот Петре, на пример. На визита не се оди поканет. Секој познат и роднини одат на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Амбасадорката на Шри Ланка во Австрија е отповикана бидејќи не одговорила на телефонски повици на претседателот. Пријајане Вијесекера сега е веќе поранешен ...
  сите 7 | | | веќе видена