Австрија

  во

  Австрискиот канцелар Себастијан Курц по денешната средба со косовскиот премиер Рамуш Харадинај, не ја спомена корекцијата на границата и размената на територии ...
  сите 128 | | | веќе видена

  „Тука имам многу јасен став. Австрија се согласува со кој и да е договор што ќе го постигнат Косово и Србија. Доколку успеат да се договорат никој нема право ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Австристкиот канцелар Себастијан Курц, кој денеска престојува во Приштина, изјави дека Виена ќе го поддржи секое решение за кое ќе се договорат Косово и ...
  сите 148 | | | веќе видена

  Австрискиот канцелар Себастијан Курц по денешната средба со косовскиот премиер Рамуш Харадинај, не ја спомена корекцијата на границата и размената на територии ...
  сите 125 | | | веќе видена

  Австрискиот канцелар Себастијан Курц по денешната средба со косовскиот премиер Рамуш Харадинај, не ја спомена корекцијата на границата и размената на територии ...
  сите 126 | | | веќе видена

  Австристкиот канцелар Себастијан Курц, кој денеска престојува во Приштина, изјави дека Виена ќе го поддржи секое решение за кое ќе се договорат Косово и ...
  сите 149 | | | веќе видена

  Австристкиот канцелар Себастијан Курц, кој денеска престојува во Приштина, изјави дека Виена ќе го поддржи секое решение за кое ќе се договорат Косово и ...
  сите 81 | | | веќе видена

  Австристкиот канцелар Себастијан Курц, кој денеска престојува во Приштина, изјави дека Виена ќе го поддржи секое решение за кое ќе се договорат Косово и ...
  сите 82 | | | веќе видена

  Австристкиот канцелар Себастијан Курц, кој денеска престојува во Приштина, изјави дека Виена ќе го поддржи секое решение за кое ќе се договорат Косово и ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Австристкиот канцелар Себастијан Курц, кој денеска престојува во Приштина, изјави дека Виена ќе го поддржи секое решение за кое ќе се договорат Косово и ...
  сите 84 | | | веќе видена

  Добивме силна поддршка од претседателот на Националниот Парламент на Австрија, Соботка за нашиот пат кон ЕУ и НАТО и за реализацијата на Договорот од Преспа во ...
  сите 24 | | | веќе видена