Австрија

  во

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денес (5 ноември 2018-та година), заедно со потпретседателот Александар Николоски и членот на Извршниот комитет, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес, заедно со потпретседателот Александар Николоски и членот на Извршниот комитет, Влатко Ѓорчев остварија ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Денешната координација кај собранискиот спикер Талат Џафери заврши без одлука за формирање на телото за помирување за настаните од 27 април. Иницијативата за ...
  сите 130 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, на средбата со претседател на националниот совет на Австрија, Волфган Соботка, го информира својот соговорник ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, на средбата со претседател на националниот совет на Австрија, Волфган Соботка, го информира својот соговорник ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес (5 ноември 2018-та година), заедно со потпретседателот Александар Николоски и членот на Извршниот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на средбата со претседател на националниот совет на Австрија, Волфган Соботка, го информираше својот соговорник ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на средбата со претседател на националниот совет на Австрија, Волфган Соботка, го информираше својот соговорник ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денес, заедно со потпретседателот Александар Николоски и членот на Извршниот комитет, Влатко Ѓорчев остварија ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, на средбата со претседател на националниот совет на Австрија, Волфган Соботка, го информира својот соговорник ...
  сите 13 | | | веќе видена