Австрија

  во

  Имајќи ги предвид актуелните моменти во ЕУ, претстојните избори за нов состав на Европскиот парламент, а потоа и Европската комисија, но и прашањето за ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Имајќи ги предвид актуелните моменти во ЕУ, претстојните избори за нов состав на Европскиот парламент, а потоа и Европската комисија, но и прашањето за ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Имајќи ги предвид актуелните моменти во ЕУ, претстојните избори за нов состав на Европскиот парламент, а потоа и Европската комисија, но и прашањето за ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Имајќи ги предвид актуелните моменти во ЕУ, претстојните избори за нов состав на Европскиот парламент, а потоа и Европската комисија, но и прашањето за ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Албанецот од Македонија, 36-годишниот Џемаил М. ја уби пред супермаркет својата сопруга, 32-годишната Земира К. во Тулн, Австрија. Тој го признал ...
  сите 56 | | | веќе видена

  [photo] Австрискиот закон за платен одмор само за некои христијани на Велики Петок претставува верска дискриминација, пресуди Европскиот Суд за Правда вчера, ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Триесет и шестгодишниот Албанец од Македонија, кој ја убил 32-годишната сопруга на паркинг пред супермаркет во Австрија, го признал убиството, пренесува „ ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Албанец од Македонија, 36-годишниот Џемаил М. го згрози светот вчера кога на паркинг пред супермаркет во Австрија откако со часови ја чекал сопругата, откако ...
  сите 56 | | | веќе видена

  36-годишниот Џемаил М. по потекло од скопското село Ласкарци, кој на паркинг пред маркет во австрискиот град Тулин ја избоде до смрт неговата 32-годишна ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Несреќната Зерина која беше убиена во Австрија од страна на сопругот Џ.М. со месеци поминувала низ агонија, а како што пишува австрискиот весник „Хојте“, ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Австрискиот закон за платен одмор само за некои христијани на Велики Петок претставува верска дискриминација, пресуди Европскиот Суд за Правда вчера, јавува ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Австрискиот закон за платен одмор само за некои христијани на Велики Петок претставува верска дискриминација, пресуди Европскиот Суд за Правда вчера, јавува ...
  сите 25 | | | веќе видена