Австралија

  во

  САД го блокираа создавање на арбитражен суд под покровителство на Светската трговска организација (СТО), пред кој би се разгледал спорот со Русија во врска со ...
  сите 25 | | | веќе видена

  САД го блокираа создавање на арбитражен суд под покровителство на Светската трговска организација (СТО), пред кој би се разгледал спорот со Русија во врска со ...
  сите 26 | | | веќе видена

  САД го блокираа создавање на арбитражен суд под покровителство на Светската трговска организација (СТО), пред кој би се разгледал спорот со Русија во врска со ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Според најновото истражување на Институтот за мерење и процена на здравјето во Сиетл, Шпанија до 2040. година ќе ја премине Јапонија и ќе го заземе првото ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Виртуозите на виолончело, Стјепан Хаусер и Лука Шулиќ, познати како „Ту челос“ нема да свират заедно откако ќе ја завршат турнејата вo Америка и Австралија што ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Виртуозите на виолончело Стјепан Хаусер и Лука Шулиќ, познати како „Ту челос“, нема да свират заедно откако ќе ја завршат турнејата вo Америка и Австралија што ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Според најновата студија на Институтот за мерење и проценка на здравјето во светот, Шпанија до 2040 година ќе ја престигне Јапонија и ќе го заземе првото место ...
  сите 21 | | | веќе видена