Австралија

  во

  Преку седумдесет еминентни професор и лекари од Македонија, но и од Австрија, Албанија, Бугарија, Србија, Хрватска, Словенија, Австралија, Црна Гора и Турција, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Преку седумдесет еминентни професор и лекари од Македонија, но и од Австрија, Албанија, Бугарија, Србија, Хрватска, Словенија, Австралија, Црна Гора и Турција, ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Преку седумдесет еминентни професор и лекари од Македонија, но и од Австрија, Албанија, Бугарија, Србија, Хрватска, Словенија, Австралија, Црна Гора и Турција, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Преку седумдесет еминентни професор и лекари од Македонија, но и од Австрија, Албанија, Бугарија, Србија, Хрватска, Словенија, Австралија, Црна Гора и Турција, ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Едно семејство во градот Бризбејн во Австралија затекнало сцена како од хорор филм во својата спална соба. Лана Филд, инаку професионален ловец на змии, не ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Викторија Кархојз (29) од Австралија мораше да заврши со ампутирани сите пет прсти поради бактерија со која се инфицирала во спа центар со риби во ...
  сите 3 | | | веќе видена

  На Викторија Кархојз од Австралија докторите морале да ѝ ги ампутираат сите пет прсти на ногата поради бактерија со која се заразила во рибен спа центар во ...
  сите 9 | | | веќе видена

  На Викторија Кархојз од Австралија докторите морале да ѝ ги ампутираат сите пет прсти на ногата поради бактерија со која се заразила во рибен спа центар во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Ирина Абрамович, бивша стјуардеса во компанијата „Аерофлот“, попозната како втора сопруга на рускиот олигархг, го даде своето прво интервју дури 11 години ...
  сите 3 | | | веќе видена