Австралија

  во

  Како деца ќе излезевме пред зграда да си играме. Маријана секогаш ќе излезеше прва, ќе се искараше со некое другарче, ќе го натепаше и ќе избегаше дома. Во ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Повеќе градови во Источна Македонија, како Берово, Делчево, Пехчево, но и поголемите Кочани и Штип, остануваат без лекари, но и без професори, кои заминале или ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Британката Аметист Реалм се верила со еден дух од Австралија. Таа го известила светот на живите дека планира голема свадба со својот одамна починат избраник, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Британката Аметист Реалм се верила со еден дух од Австралија. Таа го известила светот на живите дека планира голема свадба со својот одамна починат избраник, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Британката Аметист Реалм се верила со еден дух од Австралија. Таа го известила светот на живите дека планира голема свадба со својот одамна починат избраник, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Британката Аметист Реалм се верила со еден дух од Австралија. Таа го известила светот на живите дека планира голема свадба со својот одамна починат избраник, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Демир Далип, претставник на Египќаните, реагира на тврдењата на Претседателите на шесте здруженија на Египќаните од Охрид, Струга, Кичево, Ресен и Битола ...
  сите 5 | | | веќе видена