Австралија

  во

  Австралијанката која е обвинета дека ставала игли за шиење во јагоди во случајот на саботажа со висок профил, била мотивирана од „злоба“. Судијката Кристин ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Доказите покажуваат дека на контаминираните јагоди била пронајдена ДНК на 50-годишната жена. Жена на возраст од 50 години била уапсена во Австралија во рамките ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Австралијката која е обвинета дека ставала игли за шиење во јагоди во случајот на саботажа со висок профил, била мотивирана од „злоба“. Судијката Кристин Рони ...
  сите 10 | | | веќе видена

  На централната церемонија во Париз, чиј домаќин беше францускиот претседател Франсоа Макрон, учествуваа претседателите и премиерите на речиси 80 држави од сите ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Мју Ут Тринх (50), беше уапсена во неделата под сомнение за ставање игли за шиење во јагоди кои се продавале во супермаркети и со тоа извршила тежок кривичен ...
  сите 9 | | | веќе видена

  За 30 години, договорот кој ја одржува рамнотежата и мирот на Антарктикот би можел да биде ревидиран. Се поставува прашањето дали кардиолошките пронајдоци ќе ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Мју Ут Тринх (50), беше уапсена во неделата под сомнение за ставање игли за шиење во јагоди кои се продавале во супермаркети и со тоа извршила тежок кривичен ...
  сите 17 | | | веќе видена