Авив

  во

  Израелскиот министер за одбрана, Авигдор Либерман поднесе оставка како протест против примирјето во Газа, нарекувајќи го договорот капитулација на терор, ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Израелскиот министер за одбрана, Авигдор Либерман поднесе оставка како протест против примирјето во Газа, нарекувајќи го договорот капитулација на терор, ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Израелскиот министер за одбрана, Авигдор Либерман поднесе оставка како протест против примирјето во Газа, нарекувајќи го договорот капитулација на терор, ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Израелскиот министер за одбрана, Авигдор Либерман поднесе оставка како протест против примирјето во Газа, нарекувајќи го договорот капитулација на терор, ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Палестинските милитанти утрово кон Израел испалија најмногу ракети од конфликтот во 2014. година, предизвикувајќи израелски воздушни напади врз телевизијата на ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Палестинските милитанти утрово кон Израел испалија најмногу ракети од конфликтот во 2014. година, предизвикувајќи израелски воздушни напади врз телевизијата на ...
  сите 90 | | | веќе видена

  Екипата на Баерн Минхен ја спаси честа на домаќините, остварувајќи ја единствената победа на првите четири одиграни средби од 6.коло во кошаркарската Евролига. ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Уметникот ја прикажал министерката во бел фустан во природна големина , како се гледа во огледало. Поставувањето на скулптурата доаѓа како реакција на намерата ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Израелскиот уметник Итај Залаит на еден од големите плоштади во Тел Авив постави статуа, исмевајќи се со контроверзната министерка за култура Мири Регев, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Израелскиот уметник Итај Залаит на еден од големите плоштади во Тел Авив постави скулптура од министерката за култура Мири Регов, подбивајќи се со неа. Тој ја ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Израелскиот уметник Итај Залаит на еден од големите плоштади во Тел Авив постави скулптура од министерката за култура Мири Регов, подбивајќи се со неа.Тој ја ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Израелскиот уметник Итај Залаит на еден од големите плоштади во Тел Авив постави статуа со која се потсмева со контроверзната израелска министерка за култура, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Израелскиот уметник Итај Залаит на еден од големите плоштади во Тел Авив постави статуа со која се потсмева со контроверзната израелска министерка за култура, ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Израелскиот уметник Итај Залаит на еден од големите плоштади во Тел Авив постави скулптура од министерката за култура Мири Регов, подбивајќи се со неа. Тој ја ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Израелскиот уметник Итај Залаит на еден од големите плоштади во Тел Авив постави статуа со која се потсмева со контроверзната израелска министерка за култура ...
  сите 8 | | | веќе видена

  – „Свиркачот" Едвард Сноуден, поранешен програмер во американската Национална базбедносна агенција (НСА), изјави дека постои врска меѓу убиството на саудискиот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  „Свиркачот“ Едвард Сноуден, поранешен програмер во американската Национална базбедносна агенција (НСА), изјави дека постои врска меѓу убиството на саудискиот ...
  сите 5 | | | веќе видена