Audi

  во

  Екипата на Carwow изготви ново видео на кое е прикажана трка во забрзување во која учествуаат два автомобили на Audi. Двата автомобили комбинирано имаат осум ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Екипата на Carwow изготви ново видео на кое е прикажана трка во забрзување во која учествуаат два автомобили на Audi. Двата автомобили комбинирано имаат осум ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Многу визионери од минатото тврдеа дека ќе имаме летачки автомобили на почетокот на 21 век. Можеби изгледа неверојатно, но производителите ширум светот во ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Octavia достигна стадиум во кој ги искористи потенцијалите на својата марка до крајни граници . О ва е толку многу Skoda, што во следната генерација можеби ќе ...
  сите 14 | | | веќе видена