Атлантскиот

  во

   На Фарските Острови има дупло повеќе овци од луѓе, јавниот превоз во главниот град е бесплатен, не постојат затвори и сите го знаат бројот на премиерот. ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Британскиот авантурист Рос Еџли стана првиот човек во светот кој испливал 2.865 километри околу Велика Британија и кој триумфално во неделата стапна на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Британскиот авантурист Рос Едглеј стана првиот човек во светот кој пливаа 2.865 километри околу Велика Британија. Тој триумфално стапна на брегот на градот ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Британскиот авантурист Рос Едглеј стана првиот човек во светот кој пливаа 2.865 километри околу Велика Британија. Тој триумфално стапна на брегот на градот ...
  сите 7 | | | веќе видена

  „Јас никогаш не би се вљубил во девојка од Ла Коруња. А ако син ми почне да навива за Депортиво би го избркал од дома и би го пратил да работи во каменолом“, ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Британскиот авантурист Рос Едглеј стана првиот човек во светот кој пливаа 2.865 километри околу Велика Британија. Тој триумфално стапна на брегот на градот ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Русија и натаму ќе продолжи да се меша во внатрешните работи на Македонија иако е свесна дека нема сила да го спречи нејзиното зачленување во НАТО, доколку се ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во Норвешка денеска почнаа најголемите воени вежби на НАТО од крајот на Студената војна со примена на хипотетичко сценарио за повторно воспоставување на ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Во Норвешка денеска почнаа најголемите воени вежби на НАТО од крајот на Студената војна со примена на хипотетичко сценарио за повторно воспоставување на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Во Норвешка денеска почнаа најголемите воени вежби на НАТО од крајот на Студената војна со примена на хипотетичко сценарио за повторно воспоставување на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Русија ќе се залага да продолжи и понатаму да се меша во внатрешните работи на Македонија, но нема моќ да го спречи нејзиното членство во НАТО, доколку се ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во Норвешка денеска почнаа најголемите воени вежби на НАТО од крајот на Студената војна со примена на хипотетичко сценарио за повторно воспоставување на ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Во Норвешка денеска почнаа најголемите воени вежби на НАТО од крајот на Студената војна со примена на хипотетичко сценарио за повторно воспоставување на ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Осло, 25. октомври 2018 (ИНПРЕС) – Во Норвешка денеска почнаа најголемите воени вежби на НАТО од крајот на Студената војна со примена на хипотетичко сценарио ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Русија ќе се залага да продолжи и понатаму да се меша во внатрешните работи на Македонија, но нема моќ да го спречи нејзиното членство во НАТО, доколку се ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Најголемите НАТО маневри од крајот на Студената војна започнаа денес во Норвешка, објави агенцијата АП. Маневрите започна со претпоставено сценарио на повторно ...
  сите 41 | | | веќе видена