Атина

  во

  Тримесечно бебе го загуби животот откако беше нападнато и искасано до смрт од домашно куче во домот на семејството во една атинска населба, jави дописничката ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Актуелната состојба во мигрантското/ бегалското прашање, податоците за зголемените бранови и големите проблеми што ги наследила сегашната влада им ги ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Неколку членови на анархистичката група „Рувиконас“, вчера упаднаа во објектот во кој е сместена резиденцијата на амбасадорот на Бразил во Грција, фрлија ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Актуелната состојба во мигрантското/ бегалското прашање, податоците за зголемените бранови и големите проблеми што ги наследила сегашната влада им ги ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Оваа идеја на грчката влада е независно од веќе постоечката „златна виза“ што предвидува петгодишна дозвола за престој за странските државјани кои се ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Неколку членови на анархистичката група „Рувиконас“, вчера упаднаа во објектот во кој е сместена резиденцијата на амбасадорот на Бразил во Грција, фрлија ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Наградата „Антево перо“ за 2019 година ѝ се доделува на Александра Димитрова за поетскиот ракопис „Дупка“. Одлуката ја донесе оценувачка комисија во состав: ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Наградата „Антево перо“ за 2019 година ѝ се доделува на Александра Димитрова за поетскиот ракопис „Дупка“. Одлуката ја донесе оценувачка комисија во состав: ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Неколку членови на анархистичката група „Рувиконас“, вчера упаднаа во објектот во кој е сместена резиденцијата на амбасадорот на Бразил во Грција, фрлија ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Неколку членови на анархистичката група „Рувиконас”, вчера упаднаа во објектот во кој е сместена резиденцијата на амбасадорот на Бразил во Грција, фрлија ...
  сите 45 | | | веќе видена