Арсов

  во

  Интерактивен училишен час се одржа денес (09.11.2018 година) во просториите на Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР). Часот го водеше професорот по ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) како дел од предвидените активности за поддршка на креативното и критичкото размислување кај младите – „#Петок за ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) денеска, во рамки на иницијативата „#Петок за млади @ФИТР“ е домаќин на Димитрија Ангелков , професор од средното ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) како дел од предвидените активности за поддршка на креативното и критичкото размислување кај младите – „#Петок за ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) како дел од предвидените активности за поддршка на креативното и критичкото размислување кај младите – „#Петок за ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Училишен час на „#ПетокЗаМлади @ФИТР” за промоција на изум за интерактивна табла Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) како дел од предвидените ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) како дел од предвидените активности за поддршка на креативното и критичкото размислување кај младите – „#Петок за ...
  сите 19 | | | веќе видена

  08.11.2018 Со пробивањето и подготовките за асфалтирање на улиците „Славчо Стојменски “ и „Поп Арсов Блаже“ целосно ќе се реализира годишниот план за ...
  сите 12 | | | веќе видена

  На повеќето состаноци во светот, Македонката Ана Арсов е сама, или една од две жени. Таа е успешна во Светот на финансиите, и се надева дека понатаму жените ќе ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Таа е успешна менаџерка во Светот на финансиите. Македонка која што работи во Њујорк, а нејзиното искуство е огромно. Таа е една од бордот на директори на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во рамките на манифестацијата „Кавадаречка културна есен“ вечерва со почеток во 19.30 часот во Домот на културата „Иван Мазов Климе“ во Кавадарци целовечерен ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Врвните европски достигнувања со славни режисерки имиња и наградувани филмови на престижните фестивали во Кан, Венеција, Берлин, ќе го одбележат 17 то издание ...
  сите 26 | | | веќе видена

  „Збогати се преку ноќ“ е мотото на 18. Фестивал на европски филм Синедејс, кој од 8 до 18 ноември ќе се одржува во скопското кино Милениум и во Младинскиот ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Повеќе од сто филма ќе бидат прикажани на 17. Фестивал на европски филм „Синедејс“ од 8 до 18 ноември во кино „Фросина“ и Џебното кино во Младинскиот културен ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Во драматична завршница, со изведување на пенали, основците од „Владо Тасевски“, денеска ги совладаа своите соперници од „Петар Поп Арсов“ и го освоија ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Во драматична завршница, со изведување на пенали, основците од „Владо Тасевски", денеска ги совладаа своите соперници од „Петар Поп Арсов" и го освоија ...
  сите 56 | | | веќе видена