Армијата

  во

  Вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска, која вчера и денеска беше во посета на македонскиот конгингент во рамки на НАТО мисијата „Одлучна ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Вицепремиерката и министерка за одбрана Радмила Шекеринска, која вчера и денеска беше во посета на македонскиот конгингент во рамки на НАТО мисијата „Одлучна ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Пентагон проценува дека трошоците за воената мисија на границата со САД и Мексико ќе изнесуваат 210 милиони долари, пренесува АП. Како што наведуваат тамошните ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Пентагон проценува дека трошоците за воената мисија на границата со САД и Мексико ќе изнесуваат 210 милиони долари, пренесува АП.Како што наведуваат тамошните ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Пентагон проценува дека трошоците за воената мисија на границата со САД и Мексико ќе изнесуваат 210 милиони долари, пренесува АП. Како што наведуваат тамошните ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Политичката партија „Вистинска Црна Гора“ предизвика вистинска бура во Подгорица, откако го актуелизираше натписот на влезот на една џамија во Стари Варош, ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска ја продолжи својата посета на македонскиот контингент во мисијата „Одлучна поддршка“ во Авганистан со посета на ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска ја продолжи својата посета на македонскиот контингент во мисијата „Одлучна поддршка“ во Авганистан со посета на ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска ја продолжи својата посета на македонскиот контингент во мисијата „Одлучна поддршка“ во Авганистан со посета на ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Министерката Шекеринска ја продолжи својата посета на македонскиот контингент во мисијата „Одлучна поддршка“ во Авганистан со посета на македонските мировници ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Министерката за одбрана Радмила Шекеринска денеска во Кабул, Авганистан, е во посета на припадниците на македонскиот контингент во мисијата на НАТО – ...
  сите 55 | | | веќе видена

  Предлог-буџетот за 2019 предложен од Владата предводена од СДСМ е развоен и обезбедува повеќе пари кај граѓаните, поголема социјална еднаквост и подобра ...
  сите 212 | | | веќе видена

  Платите ќе растат во сите сектори. За да се зголеми мотивацијата, да се заштити професионалното достоинство да се зголеми ефективноста во работата. Докторите ...
  сите 212 | | | веќе видена

  Прес конференција, Хари Локвенец, пратеник на СДСМ и коалицијата Скопје, 19.11.2018 Почитувани граѓани, почитувани новинари, Предлог Буџетот за 2019 предложен ...
  | | веќе видена | слични