Арифи

  во

  Долгогодишните најави за уредување и модернизирање на регионалната депонија Русино, чекорат кон исполнување. Градоначалниците од полошките општини, заедно со ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Денеска во општинската зграда на Тетово се одржа првиот состанок за промовција на почетокот на имплементација на проектот за подобрување на управувањето со ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Денеска во општинската зграда на Тетово се одржа првиот состанок за промовција на почетокот на имплементација на проектот за подобрување на управувањето со ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Денеска во општинската зграда на Тетово се одржа првиот состанок за промовција на почетокот на имплементација на проектот за подобрување на управувањето со ...
  сите 11 | | | веќе видена

  „Секако дека да, за нас пријавувањето е многу важно“, изјави Теута Арифи, градоначалник на општина Тетово. „Јас знам дека многу граѓани кои се јавуваат на овој ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Денеска во општинската зграда на Тетово се одржа првиот состанок за промовција на почетокот на имплементација на проектот за подобрување на управувањето со ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Мини-депониите кои ги има во Тетово, Гостивар и другите населени места најверојатно ќе постојат уште многу време со оглед дека Полошкиот плански регион во ...
  сите 11 | | | веќе видена

  На 30 септември се гласа за големи прашања. Овој договор не е толку вообичаен, туку е материја што произведува стабилност, безбедност, добри меѓуетнички и ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Се бројат денови до референдумот, но и до октомври, месец во кој најверојатно ќе има и ребаланс на буџетот. Иако надлежните постојано тврдеа дека ребалансот не ...
  сите 48 | | | веќе видена

  На 30 септември се гласа за големи прашања. Овој договор не е толку вообичаен, туку е материја што произведува стабилност, безбедност, добри меѓуетнички и ...
  сите 110 | | | веќе видена

  На 30 септември се гласа за големи прашања. Овој договор не е толку вообичаен, туку е материја што произведува стабилност, безбедност, добри меѓуетнички и ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција денес одржа средба со жителите на Општина Липково, каде на присутните им се објасни дека 30 септември ќе донесе перспектива ...
  сите 110 | | | веќе видена

  Педесетина млади волонтери од САД денеска слетаа на скопскиот аеродром. Како членови на организацијата Мировен Корпус, своето искуство и знаење ќе го споделат ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Договорот од Преспа овозможува напредок и подготовка за иднината, се вели во директната видео порака на францускиот Претседател, Емануел Макрон до граѓаните на ...
  сите 46 | | | веќе видена

  ДВ-новинарките Елона Елези од Тирана и Сања Кљајиќ од Нови Сад заеднички го обиколија југот на Србија и северот на Косово и разговараа со стотици луѓе. Како ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Млади луѓе и пратеници од Западен Балкан денеска се собраа на расправа за учеството на младите во политиката . Сефер Селмани, раководител на организацијата ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Претседателот на албанскиот парламент, Грамоз Ручи ги повика Албанците во Македонија масовно да излезат и да гласаат „за“ на референдумот што ќе се одржи на 30 ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Како што оценил на средбата во Тирана, со градоначалничката на Тетово, Теута Арифи, позитивниот резултат на референдумот е многу значаен за европската иднина ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Претседателот на албанскиот парламент, Грамоз Ручи ги повика Албанците во Македонија масовно да излезат и да гласаат „за“ на референдумот што ќе се одржи на ...
  сите 26 | | | веќе видена