Арбен

  во

  Табла со името „Арбен Бајрами“ деновиве беше поставена во Долно Оризари – Скопје. Како што пренесува порталот на албански јазик „“, таблата била поставена по ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На возрасен можеш да му објасниш што е дистанца од два метри, но како да им објасниш на деца од две-три години, се прашуваат родители чии деца наскоро треба да ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Табла со името „Арбен Бајрами“ деновиве беше поставена во Долно Оризари – Скопје. Како што пренесува порталот на албански јазик „ Ина онлајн “, таблата била ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Од вчерашните 14 новозаболени во Скопје, шест се во Бутел, два во Чаир, еден во Карпош, Кисела Вода, Студеничани, Сопиште, Ѓорче Петров и Арачиново. Заболените ...
  сите 491 | | | веќе видена

  Од денешните 14 новозаболени во Скопје, шест се во Бутел, два во Чаир, еден во Карпош, Кисела Вода, Студеничани, Сопиште, Ѓорче Петров и Арачиново, истакна ...
  сите 491 | | | веќе видена

  Од 14-те новозаболени во Скопје, шест се во Бутел, два во Чаир и по еден во Карпош, Кисела Вода, Студеничани, Сопиште, Ѓорче Петров и Арачиново Од денешните 14 ...
  сите 491 | | | веќе видена

  Центрарот за јавно здравје во битката со Ковид ја вклучува и сопствената лабораторија. По скринингот на градинките и домовите за стари лица, следува скриниг на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Од денешните 14 новозаболени во Скопје, шест се во Бутел, два во Чаир, еден во Карпош, Кисела Вода, Студеничани, Сопиште, Ѓорче Петров и Арачиново, истакна ...
  сите 491 | | | веќе видена

  Центрарот за јавно здравје во битката со Ковид ја вклучува и сопствената лабораторија. По скринингот на градинките и домовите за стари лица, следува скриниг на ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Од денешните 14 новозаболени во Скопје, шест се во Бутел, два во Чаир, еден во Карпош, Кисела Вода, Студеничани, Сопиште, Ѓорче Петров и Арачиново, истакна ...
  сите 491 | | | веќе видена

  Од денешните 14 новозаболени во Скопје, шест се во Бутел, два во Чаир, еден во Карпош, Кисела Вода, Студеничани, Сопиште, Ѓорче Петров и Арачиново, истакна ...
  сите 491 | | | веќе видена

  Од денешните 14 новозаболени во Скопје, шест се во Бутел, два во Чаир, еден во Карпош, Кисела Вода, Студеничани, Сопиште, Ѓорче Петров и Арачиново, истакна ...
  сите 491 | | | веќе видена

  Од денешните 14 новозаболени во Скопје, шест се во Бутел, два во Чаир, еден во Карпош, Кисела Вода, Студеничани, Сопиште, Ѓорче Петров и Арачиново, истакна ...
  сите 491 | | | веќе видена

  Кризниот штаб за општините Гостивар, Врапчиште и Маврово и Ростуше на денешниот состанок ја оцени состојбата со пандемијата во поширокиот гостиварски регион ...
  сите 102 | | | веќе видена

  Оваа мапа ја претставува последната слика за бројот на активни случаи на ковид-19 во Македонија. Тоа што паѓа во очи е дека речиси половина од актуелните болни ...
  | | веќе видена | слични