Арачиново

  во

  ЕУ и НАТО велат вратите се отворени, добредојдени сте, но нивното тука завршува. На ред сме ние - на 30 септември треба заедно да влеземе низ отворените порти ...
  сите 30 | | | веќе видена

  ЕУ и НАТО велат вратите се отворени, добредојдени сте, но нивното тука завршува. На ред сме ние – на 30 септември треба заедно да влеземе низ отворените порти ...
  сите 30 | | | веќе видена

  При посетата, Адеми и Флекентшајн се сретнаа со претставници на локалните самоуправи, разговараа со граѓани и извршија обиколка на објекти кои што се градат со ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Министерoт задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми заедно со пратеникот во Европскиот парламент Кнут Флекенштајн ги посети општините Арачиново и Шуто Оризари.При ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Министерот задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми заедно со пратеникот во Европскиот парламент, Кнут Флекенштајн денеска ги посетија општините Арачиново и Шуто ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Министерoт задолжен за дијаспората, Едмонд Адеми, заедно со пратеникот во Европскиот парламент, Кнут Флекенштајн, ги посети општините Арачиново и Шуто Оризари. ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Министерoт во Владата на Република Македонија задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми заедно со пратеникот во Европскиот Парламент, Кнут Флекенштајн денеска ги ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Министерoт задолжен за дијаспората, Едмонд Адеми, заедно со пратеникот во Европскиот парламент, Кнут Флекенштајн, ги посети општините Арачиново и Шуто Оризари. ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Министерoт во Владата на Република Македонија задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми заедно со пратеникот во Европскиот Парламент, Кнут Флекенштајн денеска ги ...
  сите 48 | | | веќе видена

  До крајот на градежната сезона се очекува да заврши реконструкцијата на 10 километри од Скопската обиколница на делот помеѓу клучка Стајковци и клучка ...
  сите 48 | | | веќе видена

   За реконструкцијата која почна минатиот месец одвоени се околу 600 илјади евра. - Интензивно се работи на двата автопата,  Миладиновци-Штип, кој е во завршна ...
  сите 48 | | | веќе видена

  До крајот на градежната сезона се очекува да заврши реконструкцијата на 10 километри од Скопската обиколница на делот помеѓу клучка Стајковци и клучка ...
  сите 48 | | | веќе видена

  До крајот на градежната сезона се очекува да заврши реконструкцијата на 10 километри од Скопската обиколница на делот помеѓу клучка Стајковци и клучка ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција во текот на вчерашниот ден беше присутна во Општина Арачиново, каде на жителите на селата што припаѓаат во ова општина им се ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција во текот на вчерашниот ден беше присутна во Општина Арачиново, каде на жителите на селата што припаѓаат во ова општина им ...
  сите 135 | | | веќе видена

  До крајот на градежната сезона се очекува да заврши реконструкцијата на 10 километри од Скопската обиколница на делот помеѓу клучка Стајковци и клучка ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција во текот на вчерашниот ден беше присутна во Општина Арачиново, каде на жителите на селата што припаѓаат во ова општина им се ...
  сите 135 | | | веќе видена