Април

  во

  Собраниската комисија за мандатно-имунитетни прашања со 4 спрема 4 гласа, не изгласа да му предложи на Собранието да му се симне пратеничкиот имунитет на ...
  сите 231 | | | веќе видена

  Во собраниската Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања повторно е дадена пауза по што во 21 часот треба да продолжи расправата за одземање на ...
  сите 231 | | | веќе видена

  Професорката Гордана Силјановска Давкова за неколку часа ги собра потребните 10 илјади потписи од граѓани за кандидатурата на претстојните претседателски ...
  сите 325 | | | веќе видена

  И попладневниот дел помина во реплики и контрареплики околу тоа дали треба да му се одземе пратеничкиот имунитет на Вељановски. Опозицијата е со став дека се ...
  сите 231 | | | веќе видена

  Во собраниската Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања повторно е дадена пауза по што во 21 часот треба да продолжи расправата за одземање на ...
  сите 231 | | | веќе видена

  Во собраниската Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања повторно е дадена пауза по што во 21 часот треба да продолжи расправата за одземање на ...
  сите 231 | | | веќе видена

  Во собраниската Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања повторно е дадена пауза по што во 21 часот треба да продолжи расправата за одземање на ...
  сите 231 | | | веќе видена

  Обвинителството на градот Њујорк има намера да го обвини Пол Манафорт, поранешен раководител на изборниот штаб на Доналд Трамп, и тој повторно да се најде во ...
  сите 93 | | | веќе видена

  По отворањето на дебатата за одземање на имунитетот на пратеникот, Трајко Вељановски, настана тензична ситуација во Комисијата за мандатно-имунитетни и ...
  сите 231 | | | веќе видена

  Собраниската комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања во 18 часот ќе ја продолжи расправата за одземање на имунитетот на пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ и ...
  сите 231 | | | веќе видена

  Собраниската комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања во 18 часот ќе ја продолжи расправата за одземање на имунитетот на пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ и ...
  сите 231 | | | веќе видена

  Собраниската комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања во 18 часот ќе ја продолжи расправата за одземање на имунитетот на пратеникот од ВМРО-ДПМНЕ и ...
  сите 231 | | | веќе видена

  Професорката Гордана Силјановска Давкова за неколку часа ги собра потребните 10 илјади потписи од граѓани за кандидатурата на претстојните претседателски ...
  сите 325 | | | веќе видена