Апелацискиот

  во

  Наместо денес, првиот човек на Врховниот суд утре ќе даде исказ пред Основното јавно обвинителство за злоупотребите со АКМИС системот. Поради работни обврски ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Обвинетите пратеници Крсто Мукоски и Љубен Арнаудов, како и активистот Богдан Илиевски и обезбедувачот Оливер Радулов и натаму остануваат во куќен притвор и ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Обвинетите пратеници Крсто Мукоски и Љубен Арнаудов, како и активистот Богдан Илиевски и обезбедувачот Оливер Радулов и натаму остануваат во куќен притвор и ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Специјалната обвинителка Катица Јанева во интервју за Алсат одговара на дилемите, дали некој од судиите посочени во нивниот посебен извештај треба да биде ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Специјалната обвинителка Катица Јанева во интервју за Алсат одговара на дилемите, дали некој од судиите посочени во нивниот посебен извештај треба да биде ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Направени се серија неправилности во стечајната постапка на „Те-То“ обвини скопска „Топлификација“ која е малцински акционер во компанијата. Лажниот стечај ...
  сите 19 | | | веќе видена

  1000 евра треба да плати вештакот Павлина Стојанова, а 2000 евра Друштвото за вештачење „Форензик експертс ДОО“ оти не се појавиле на рочиште во предметот ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Во Обвинителството простигна 10. минути пред да му почне распитот, замина по цели три часа. Поранешниот претседател на Кривичниот суд, Владимир Панчевски беше ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Екс претседателот на Кривичниот суд Владимир Панчевски, во обвинителството пристигна десетина минути пред да му почне распитот за АКМИС системите во судот. ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Судијата Владимир Панчевски денеска е на распит во Јавното обвинителство, како осомничен за злоупотреби со АКМИС системот (електронски систем за распределба на ...
  сите 22 | | | веќе видена