Антиќ

  во

  Дарко Глишиќ веќе подолго време се гледа со црногорската ракометарка на ЖРК Вардар, Андреа Кликовац. Влатко Гроздановски од неодамна “скрши многу срца“ и се ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Ви Сврљиг во Нишкиот реон, на многу раководни места се жени.Претседателката на општината веќе 4 години е Јелена Трифуновиќ, претседателка на Советот на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во просториите на Друштво на писатели на Македонија денеска биде промовирана најновата книга „Липите кај Сарај куќа“ на писателката Лидија Дочовска Павловска. ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во просториите на Друштво на писатели на Македонија денеска биде промовирана најновата книга „Липите кај Сарај куќа“ на писателката Лидија Дочовска Павловска. ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во просториите на Друштво на писатели на Македонија денеска биде промовирана најновата книга „Липите кај Сарај куќа“ на писателката Лидија Дочовска Павловска. ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Во просториите на Друштво на писателите на Македонија, денеска, ќе се одржи промоција на најновата книга „Липите кај Сарај куќа“ на писателката Лидија ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Изјавата на Милена Антиќ за РТС пред Министерството за труд и социјална политика, дека работодавците во Србија не сакаат жени кои по месец дена остануваат ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Периодот на свадбени веселби се уште трае, а како гости на една таква убава веселба беа Перо Антиќ и неговата сопруга Ружица. Годинава не ги одмина свадбената ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Синоќа македонскиот џет-сет присуствуваше на свадбата на познатиот тату мајстор, Горан Миќиќ кој и се заколна на вечна љубов на неговата избраничка, Христина ...
  сите 3 | | | веќе видена