Андреј Жерновски

  во

  Премиерот Зоран Заев, придружуван од министерот задолжен за дијаспората Едмонд Адеми и заменик-министерот за надворешни работи Андреј Жерновски, денеска се ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев, придружуван од министерот задолжен за дијаспората Едмонд Адеми, и заменик-министерот за надворешни работи, Андреј Жерновски, денеска се ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Безрезервна поддршка за засилување на економското партнерство со цел да се создадат услови за отворање нови работни места, особено за младата генерација, како ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Задоволство од нагорниот тренд со кој се развиваат односите и соработката меѓу Република Северна Македонија и Република Грција, согласно начелата на Договорот ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, придружуван од министерот задолжен за дијаспората Едмонд Адеми и заменик-министерот за ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Безрезервна поддршка за засилување на економското партнерство со цел да се создадат услови за отворање нови работни места, особено за младата генерација, како ...
  сите 49 | | | веќе видена

  На средбата со министерот за надоврешни работи,  Димитров, беше изразено задоволство од нагорниот тренд со кој се развиваат односите и соработката, согласно ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Безрезервна поддршка за засилување на економското партнерство со цел да се создадат услови за отворање нови работни места, особено за младата генерација, како ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Безрезервна поддршка за засилување на економското партнерство со цел да се создадат услови за отворање нови работни места, особено за младата генерација, како ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Безрезервна поддршка за засилување на економското партнерство со цел да се создадат услови за отворање нови работни места, особено за младата генерација, како ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Безрезервна поддршка за засилување на економското партнерство со цел да се создадат услови за отворање нови работни места, особено за младата генерација, како ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Зоран Заев, придружуван од министерот задолжен за дијаспората Едмонд Адеми и заменик-министерот за надворешни работи Андреј Жерновски, денеска се сретна со ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев, придружуван од министерот задолжен за дијаспората Едмонд Адеми, и заменик-министерот за надворешни работи, Андреј Жерновски, денеска се ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за надворешни работи на Грција задолжен за грчката дијаспора Теренс Николаос Куик денеска и утре престојува во работна посета на Република ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Денес и утре во работна посета на Република Македонија, престојува заменик-министерот за надворешни работи на Грција, задолжен за грчката дијаспора, Теренс ...
  сите 49 | | | веќе видена

  На 15 и 16 април, во работна посета на Република Северна Македонија, престојува заменик-министерот за надворешни работи на Грција, задолжен за грчката ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за надворешни работи на Грција задолжен за грчката дијаспора Теренс Николаос Куик денеска и утре престојува во работна посета на Република ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Австрија даде силна и конструктивна поддршка за земјава за време на нејзиното претседавање со Советот на Европската унија, изјави денеска заменик министерот за ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за надворешни работи на Грција задолжен за грчката дијаспора Теренс Николаос Куик денеска и утре престојува во работна посета на Република ...
  сите 49 | | | веќе видена