Андреј

  во

  Со популарна програма, на која покрај концертот број 1 за пијано и оркестар од П.И.Чајковски со солистот Хају Жанг се најдоа и дела од Гершвин, Бизе, Глинка и ...
  сите 22 | | | веќе видена

  „Ова е најголема количина на кокаин запленета во историјата на Латвија“, изјави денеска шефот на криминалистичката полиција Андреј Гришин. Според неговата ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Полицијата во Латвија заплени повеќе од два тона кокаин и уапси пет лица во меѓународна операција, чија цел било блокада на транзитните рути за наркотици. – ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Полицијата во Латвија заплени повеќе од два тона кокаин и уапси пет лица во меѓународна операција, чија цел било блокада на транзитните рути за наркотици. – ...
  сите 19 | | | веќе видена