Андонис Самарас

  во

  Сонот за национална држава почнува со романтичноста на борбата за слобода, а најчесто завршува во реакционерноста, со затвореноста на „националната чистота” и ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Со слогани за поддршка на лидерот на терористичката организација „17 Ноември“, Димитрис Куфодинас, мала група анархисти синоќа се собра пред таверна во која ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Со слогани за поддршка на лидерот на терористичката организација „17 Ноември“, Димитрис Куфодинас, мала група анархисти синоќа се собра пред таверна во која ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Со слогани за поддршка на лидерот на терористичката организација „17 Ноември“, Димитрис Куфодинас, мала група анархисти синоќа се собра пред таверна во која ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Со слогани за поддршка на лидерот на терористичката организација „17 Ноември”, Димитрис Куфодинас, мала група анархисти синоќа се собра пред таверна во која ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Лагите во политиката се балканска спортска дисциплина. Така и Груевски раскажува разговор со Херман ван Ромпуј од 2015 година како „шеф“ на ЕУ, а тој беше ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Грчкиот премир Алексис Ципрас за Financial Times истакна дека Груевски никогаш не сакал да се сретнат и да го решат спорот со името. Во врска со ова реагираше ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Грчкиот премиер Алексис Ципрас во интервју за „Фајненшел тајмс“ вели дека се обидел да иницира договор за спорот за името уште за време на владеењето на ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Грчкиот премиер Алексис Ципрас во интервју за „Фајненшел тајмс“ вели дека се обидел да иницира договор за спорот за името уште за време на владеењето на ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Грчкиот премиер Алексис Ципрас во интервју за „Фајненшел тајмс“ вели дека се обидел да иницира договор за спорот за името уште за време на владеењето на ...
  сите 23 | | | веќе видена