Андонис

  во

  Ако Преспанскиот договор пропадне, Грција ќе биде под жесток притисок да прифати решавање на проблемот со името преку двојната формула. Познатиот грчки ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Ако Преспанскиот договор пропадне, Грција ќе биде под жесток притисок да прифати решавање на проблемот со името преку двојната формула. Познатиот грчки ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Грчкиот професор по историја на Универзитетите во Атина и Принстон и еден од највлијателните современи грчки интелектуалци, Андонис Лиакос најавува жесток ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Грчкиот професор по историја на Универзитетите во Атина и Принстон и еден од највлијателните современи грчки интелектуалци, Андонис Лиакос најавува жесток ...
  сите 113 | | | веќе видена

  Договорот од Преспа и ги врзува рацете на Грција да приговара на членството на Македонија во Европската Унија, што не е случај со договорот со Бугарија, смета ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Bо говор пред членовите на трговската комора на Кавала, поранешниот грчки премиер Андонис Самарас вели дека неговата партија Нова Демократија нема да го ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Преспанскиот договор, како составен дел и на референдумското прашање, го имаат прочитано исклучително мал процент граѓани. Од друга страна, апелите и од страна ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Нема да дозволиме да ја продадат нашата Македонија. Јас секогаш поддржував дека не можеме на Скопје да му го дадеме името Македонија, бидејќи едноставно, од ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Нема да дозволиме да ја продадат нашата Македонија. Јас секогаш поддржував дека не можеме на Скопје да му го дадеме името Македонија, бидејќи едноставно, од ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Нема да дозволиме да ја продадат нашата Македонија. Јас секогаш поддржував дека не можеме на Скопје да му го дадеме името Македонија, бидејќи едноставно, од ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Нема да дозволиме да ја продадат нашата Македонија. Јас секогаш поддржував дека не можеме на Скопје да му го дадеме името Македонија, бидејќи едноставно, од ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Нема да дозволиме да ја продадат нашата Македонија. Јас секогаш поддржував дека не можеме на Скопје да му го дадеме името Македонија, бидејќи едноставно, од ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Нема да дозволиме да ја продадат нашата Македонија. Јас секогаш поддржував дека не можеме на Скопје да му го дадеме името Македонија, бидејќи едноставно, од ...
  сите 50 | | | веќе видена

  Нема да дозволиме да ја продадат нашата Македонија. Јас секогаш велев дека не можеме на Скопје да му го дадеме името Македонија, бидејќи едноставно, од тој ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Нема да дозволиме да ја продадат нашата Македонија. Јас секогаш поддржував дека не можеме на Скопје да му го дадеме името Македонија, бидејќи едноставно, од ...
  сите 52 | | | веќе видена

  Нема да дозволиме да ја продадат нашата Македонија. Јас секогаш поддржував дека не можеме на Скопје да му го дадеме името Македонија, бидејќи едноставно, од ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Нема да дозволиме да ја продадат нашата Македонија. Јас секогаш поддржував дека не можеме на Скопје да му го дадеме името Македонија, бидејќи едноставно, од ...
  сите 55 | | | веќе видена