Андерс

  во

  Со оглед на тоа што од олеснувањето на епидемиолошките мерки, животот е сличен на оној што го спроведоа шведските власти уште од почетокот на епидемијата, ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Наместо да се смеете на нашиот модел на борба против ковид19, подобро би било да научите нешто од нашето искуство, порачува шведскиот епидемиолог Андерс ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Наместо да се смеете на нашиот модел на борба против ковид19, подобро би било да научите нешто од нашето искуство, тврди шведскиот епидемиолог Андерс Тегнел. ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Во вторникот министерството за култура на Данска дополнително ги олабави строгите мерки, па на стадион пуштаа повеќе гледачи отколку претходно но под неколку ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во Данска се играше финалниот натпревар од националниот куп во кој Сондерјиске на крајот триумфираше над Алборг со 0:2. Херој на Сондерјиске до триумфот беше ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Починале над 5.300 Швеѓани поврзани со инфекцијата на „ковид-19“, додека тој број изнесува 250 во Норвешка, 600 во Данска и 325 во Финска, додека сите имаат ...
  сите 58 | | | веќе видена

  Шведскиот државен епидемиолог Андерс Тегнел го отфрли предупредувањето на Светската здравствена организација, која ја наведе Шведска меѓу европските земји каде ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Шведскиот државен епидемиолог Андерс Тегнел го отфрли предупредувањето на Светската здравствена организација, која ја наведе Шведска меѓу европските земји каде ...
  сите 101 | | | веќе видена

  Главниот шведски епидемиолог, Андерс Тегнел, рекол дека многу жали поради неуспехот да се заштитат домовите за постари и немоќни лица од коронавирусот, и ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Главниот шведски епидемиолог Андерс Тегнел изрази жалење поради неуспехот да се заштитат домовите за стари лица од коронавирусот и големиот број смртни случаи. ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Главниот шведски епидемиолог рече дека длабоко жали што потфрлила заштитата на домовите за стари и изнемоштени лица од коронавирусот и за големиот број смртни ...
  сите 8 | | | веќе видена

  „Веројатно мислевме дека нашето одвоено возрасно општество ќе ни овозможи да избегнеме ситуација како во Италија, каде што различни генерации често живеат ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Главниот шведски епидемиолог Андерс Тегнел изрази жалење поради неуспехот да се заштитат домовите за стари лица од коронавирусот и големиот број смртни случаи. ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Главниот шведски епидемиолог Андерс Тегнел изрази жалење поради неуспехот да се заштитат домовите за стари лица од коронавирусот и големиот број смртни случаи. ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Главниот шведски епидемиолог Андерс Тегнел изрази жалење поради неуспехот да се заштитат домовите за стари лица од коронавирусот и големиот број смртни случаи. ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Шведска го привлече вниманието на светската јавност со тоа што одлучи да не воведе строги мерки за забрането движење кога се појави коронавирусот. Сега ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Опозиционите политичари во Шведска ја искористија првата седница на парламентот од почетокот на пандемијата за да ја нападнат владата на премиерот Стефан ...
  сите 13 | | | веќе видена