Анадолија

  во

  Турскиот суд го осуди судијата Мурат Арслан, кој има добиено награда за заштита на човековите права, на 10 години затвор поради врски со мрежа која го ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Турскиот суд го осуди судијата Мурат Арслан, кој има добиено награда за заштита на човековите права, на 10 години затвор поради врски со мрежа која го ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Турскиот суд го осуди судијата Мурат Арслан, кој има добиено награда за заштита на човековите права, на 10 години затвор поради врски со мрежа која го ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Во Турција има над 6.000 луѓе запишани во избирачкиот список на возраст над 100 години. Во еден од случаите станува збор за жена на возраст од 165 години, ...
  | | веќе видена

  Највисоките просечни плати во земјите на ЕУ се во Данска и Луксембург, според истражувањето на познатиот експерт и гуру Рејнис Фишер, кој често објавува ...
  сите 11 | | | веќе видена