Амнести

  во

  Само осум држави од Европската унија признаваат дека секс без дозвола е силување, а една од 20 жени постари од 15 години е силувана, покажуваат загрижувачките ...
  | | веќе видена

  Европските земји мора да ги ревидираат застарените закони кои им овозможуваат на силувачите да минат неказнети и кои создаваат култура во која вината се става ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Европските земји мора да ги ревидираат застарените закони кои им овозможуваат на силувачите да минат неказнети и кои создаваат култура во која вината се става ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Европските земји мора да ги ревидираат застарените закони кои им овозможуваат на силувачите да минат неказнети и кои создаваат култура во која вината се става ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Европските земји мора да ги ревидираат застарените закони кои им овозможуваат на силувачите да минат неказнети и кои создаваат култура во која вината се става ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Индиецот Абхијит Ијер-Митра (41), експерт за одбрана, кој на социјалната мрежа Твитер има околу 20.000 следбеници, пред извесно време го посетил Храмот на ...
  сите 2 | | | веќе видена