Американ

  во

  Зголемувањето на платите во јавната администрација треба да ја следи продуктивноста. Потребна е реформа за зголемување на ефикасноста на администрацијата, па ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Република Македонија, како земја во развој која има потреба од креирање на нови работни места има потреба од ниски даноци и едноставна даночна политика. ...
  сите 89 | | | веќе видена

  Деловниот сектор треба да има можност континуирано да дава препораки и коментари за предложени измени во законодавството и да разговара со креторите на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Деловниот сектор треба да има можност континуирано да дава препораки и коментари за предложени измени во законодавството и да разговара со креторите на ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Деловниот сектор треба да има можност континуирано да дава препораки и коментари за предложени измени во законодавството и да разговара со креторите на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Деловниот сектор треба да има можност континуирано да дава препораки и коментари за предложени измени во законодавството и да разговара со креторите на ...
  сите 20 | | | веќе видена