Америка

  во

  Жена, која е во кома речиси 14 години и во вегетативна состојба, престојува во хациендата “Health Care” во Феникс, Америка и родила бебе. Властите во Аризона ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Грчката полиција приведе осум лица поради сомнеж дека ноќеска фрлиле канта со црвена боја на влезот на паркингот на американската амбасада во Атина. Полицијата ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Грчката полиција приведе осум лица поради сомнеж дека ноќеска фрлиле канта со црвена боја на влезот на паркингот на американската амбасада во Атина.Полицијата ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Грчката полиција приведе осум лица поради сомнеж дека ноќеска фрлиле канта со црвена боја на влезот на паркингот на американската амбасада во Атина. Полицијата ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Грчката полиција приведе осум лица поради сомнеж дека ноќеска фрлиле канта со црвена боја на влезот на паркингот на американската амбасада во Атина. Полицијата ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Полска ќе ги затвори интерактивните простории за забава, познати како „ескејп румс“, кои не се во согласност со безбедносните стандарди, најави полскиот ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Полските власти ќе ги затворат сите ткн „ескејп рум“-ови (escape rooms) кои не се во согласност со безбедносните стандарди, најави во неделата премиерот Матеуш ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Полска ќе ги затвори интерактивните простории за забава, познати како „ескејп румс“, кои не се во согласност со безбедносните стандарди, најави полскиот ...
  сите 12 | | | веќе видена