Амди

  во

  „…Една теорија вели дека веќе е на пат за Белизе, со нивен пасош в џебот: пасошот е светло син, со голем златен накитен грб на него, а бидејќи Белизе е членка ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Сите што предложија и гласаа за пристапување кон измена на Уставот со цел прoмена на името на државата и идентитетот на нацијата се соочуваат со долгогодишни ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Светскиот Македонски Конгрес и Македонското меѓународно движење за човекови права до Основно јавно обвинителство – Скопје, поднесоа кривична пријава на 113 ...
  сите 23 | | | веќе видена

  КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ ПРЕМИЕРОТ, МИНИСТРИТЕ И 80 ПРАТЕНИЦИ КОИ ГЛАСАА ЗА ПРИСТАПУВАЊЕ КОН ИЗМЕНА НА УСТАВОТ СО ЦЕЛ ПРOМЕНА НА ИМЕТО НА ДРЖАВАТА И ИДЕНТИТЕТОТ ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Контакт Власта бега од дебата со опозицијата, сакаат да помине далеку од очите на јавноста, обвини координаторот на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ, Никола ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Не помина ниту една година, а Драган Данев се повлече од функцијата координатор на пратеничката група на ВМРО-ДПМНЕ. Причините за ваквиот потег не ги откри, ...
  сите 94 | | | веќе видена

  Најголем предизвик за ВМРО-ДПМНЕ ќе биде сочувувањето на преостанатите пратеници во нејзините редови, оценуваат аналитичари по одлуката на Извршниот Комитет ...
  сите 514 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ во Собранието ќе дејствува со една пратеничка група, одлучил Извршниот комитет на партијата. Другите пратенички групи ќе се расформираат. Детали од ...
  сите 59 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ во Собранието ќе дејствува со една пратеничка група, одлучил Извршниот комитет на партијата. Другите пратенички групи ќе се расформираат. Детали од ...
  сите 70 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ ќе распише оглас за избор на ново раководство на Унијата на жени, по оставката на претседателката Даниела Рангелова. Оставки поднесоа и ...
  сите 114 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ идната недела ќе формира една пратеничка група, бидејќи сегашните 10 не ги исполнуваат условите според собранискиот Деловник, потврди опозициската ...
  сите 320 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ идната недела ќе формира една пратеничка група, бидејќи сегашните 10 не ги исполнуваат условите според собранискиот Деловник, потврди опозициската ...
  сите 430 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ идната недела ќе формира една пратеничка група, бидејќи сегашните 10 не ги исполнуваат условите според собранискиот Деловник, потврди опозициската ...
  сите 284 | | | веќе видена