Алжир

  во

  Илустрираната енциклопедија „Кинески мозаик“ од Виктор Урумов беше промовирана денеска во книжарницата „Литература.мк“ на улицата „Македонија“. „Кинески ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Илустрираната енциклопедија „Кинески мозаик“ од Виктор Урумов беше промовирана денеска во книжарницата „Литература.мк“ на улицата „Македонија“. „Кинески ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Најмалку 25.000 демомстранти во Марсеј, 20.000 во Монпелје и Бордо, 19.000 во Нант, вкупно околу 285.000 лица денеска демонстрираа во околу 40 градови низ ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Најмалку 25.000 демомстранти во Марсеј, 20.000 во Монпелје и Бордо, 19.000 во Нант, вкупно околу 285.000 лица денеска демонстрираа во околу 40 градови низ ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Најмалку 25.000 демомстранти во Марсеј, 20.000 во Монпелје и Бордо, 19.000 во Нант, вкупно околу 285.000 лица денеска демонстрираа во околу 40 градови низ ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Најмалку 25.000 демомстранти во Марсеј, 20.000 во Монпелје и Бордо, 19.000 во Нант, вкупно околу 285.000 лица денеска демонстрираа во околу 40 градови низ ...
  сите 73 | | | веќе видена

  Најмалку 25.000 демомстранти во Марсеј, 20.000 во Монпелје и Бордо, 19.000 во Нант, вкупно околу 285.000 лица денеска демонстрираа во околу 40 градови низ ...
  сите 73 | | | веќе видена

  „Кинески мозаик“ која е во издание на „Арс Ламина – публикации“, е мала книга за голема земја, за нејзиното минато и за тоа што е денес Кина, за најголемиот ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во пресрет на Европското првенство јануари Македонија го дозна името и на последниот противник во подготвителниот период. Станува збор за последниот учесник на ...
  сите 108 | | | веќе видена

  Македонија е рангирана на 67 место од минатогодишното меѓународно тестирање ПИСА на средношколци на возраст од 15 години. Резултатите денеска ги објави ...
  сите 67 | | | веќе видена

  На најновата ранг листа која ја објави Организацијата за економска соработка и развој од минатогодишното меѓународно тестирање ПИСА, македонските средношколци ...
  сите 67 | | | веќе видена