Алпи

  во

  Во швајцарските Алпи, на надморска височина од речиси 2.000 метри, се наоѓа хотелот „Нул Штерн“, кој има соба без ѕидови, без вода, бањи и без плакари, но ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Денеска нашиот тим имаше можност да разговара со Андреја Јарчевски. Основач и сопственик на специјализираниот сајт за автомобили, Carclub.mk. Повеќе за него и ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Ќерката на една од омилените актерки на Адолф Хитлер, тврдела дека нејзината мајка спиела со нацистичкиот лидер. Покојната актерка Роми Шнајдер во интервју со ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Ќерката на една од омилените актерки на Адолф Хитлер, тврдела дека нејзината мајка спиела со нацистичкиот лидер. Покојната актерка Роми Шнајдер во интервју со ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Фотографиите доаѓаа од аплскиот масив. Станува збор за местото Хут во Северна Италија на надморска висина од 2000 метри. Според информациите кои ги пренесуваат ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Моќниот циклон кој се развива над Џенова и кој го носи името БРУНО веќе овој викенд донесе ГОЛЕМО НЕВРЕМЕ на Балканот а со себе ќе спушти и значително постуден ...
  сите 237 | | | веќе видена