Алексис

  во

  На престижниот копродукциски форум Агора, во рамките на 59. Филмски фестивал во Солун, наградата Crossroads беше доделена на режисерот Вардан Тозија и ...
  сите 9 | | | веќе видена

  На престижниот копродукциски форум Агора, во рамките на 59. Филмски фестивал во Солун, наградата Crossroads беше доделена на режисерот Вардан Тозија и ...
  сите 9 | | | веќе видена

  На прославата од 100-годишнината од завршувањето на Првата светска војна во Париз во музејот „Орсе“ покрај македонскиот претседател Ѓорѓе Иванов и неговата ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Филмскиот проект „М“ во режија на Вардан Тозија и продукција на Дарко Попов ја доби наградата „Crossroads“ на престижниот копродукциски форум Агора, во рамките ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Фашизмот и нацизмот се нехумани идеологии, но, се моќни, бидејќи се потпираат на инстинкти, а во услови на војна, инстинктот за преживување се зајакнува, ...
  сите 8 | | | веќе видена