Александрија

  во

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, на 20.03.2019 година со Медал за заслуги за Македонија ги одликуваше професорите Акан Сувер и Исмаил ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска со Медал за заслуги за Македонија ги одликуваше професорите Акан Сувер и Исмаил Серагелдин и додели признание Повелба на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Како што соопшти Кабинетот на претседателот Ѓорѓе Иванов,  д-р Акан Сувер е одликуван со Медал за заслуги за Македонија, за исклучителната посветеност и ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска со Медал за заслуги за Македонија ги одликуваше професорите Акан Сувер и Исмаил Серагелдин и додели признание Повелба на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска со Медал за заслуги за Македонија ги одликуваше професорите Акан Сувер и Исмаил Серагелдин и го додели признанието Повелба ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска со Медал за заслуги за Македонија ги одликуваше професорите Акан Сувер и Исмаил Серагелдин и додели признание Повелба на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов, денеска, со Медал за заслуги за Македонија ги одликува професорите Акан Сувер и Исмаил Серагелдин и ѝ го додели признанието ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска со Медал за заслуги за Македонија ги одликуваше професорите Акан Сувер и Исмаил Серагелдин и ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Пол Манафорт , поранешен шеф на изборната кампања на Доналд Трамп е осуден на безмалку четири години затвор за финансиски измами , откриени во текот на ...
  сите 123 | | | веќе видена

  Судијата Елидс , од окружниот суд во Александрија , во државата Вирџинија го осуди 69 годишниот Манафорт на 47 месеци затвор. Во август минатата година ...
  сите 169 | | | веќе видена

  Поранешниот менаџер на кампањата на американскиот претседател Трамп, Пол Манафорт, е осуден на речиси четири години затвор поради финансиски малверзации. Во ...
  сите 83 | | | веќе видена