Александра

  во

  Тимовите во здравствените домови кои се подготвени ќе почнат денеска со теренска вакцинација во училиштата, а тие на кои им е потребна малку поголема ...
  сите 334 | | | веќе видена

  Тимовите во здравствените домови кои се подготвени ќе почнат денеска со теренска вакцинација во училиштата, а тие на кои им е потребна малку поголема ...
  сите 334 | | | веќе видена

  Александра Ацеска, уметница „Близнакот“ (Дидимус) е наслов на тематската изложба на уметницата Александра Ацеска, што ќе биде отворена вечерва од 20 часот, во ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Тимовите во здравствените домови кои се подготвени ќе почнат денеска со теренска вакцинација во училиштата, а тие на кои им е потребна малку поголема ...
  сите 334 | | | веќе видена

  Скопјани на годишно ниво во контејнерите на Црвениот крст на Град Скопје донираат над 30 тони стара облека. Дел од неа иако е носена, може повторно да се ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Тимовите во здравствените домови кои се подготвени ќе почнат денеска со теренска вакцинација во училиштата, а тие на кои им е потребна малку поголема ...
  сите 334 | | | веќе видена

  Тимовите во здравствените домови кои се подготвени ќе почнат денеска со теренска вакцинација во училиштата, а тие на кои им е потребна малку поголема ...
  сите 334 | | | веќе видена

  Тимовите во здравствените домови кои се подготвени ќе почнат денеска со теренска вакцинација во училиштата, а тие на кои им е потребна малку поголема ...
  сите 334 | | | веќе видена

  Во нашата земја сè уште е невообочаено и речиси секојдневно се соочувам со прашањата од типот, како воопшто сум се одлучила за саксофонот и дали ги исполнувам ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Македонските уметници Моника Мотеска, Зорица Зафировска, Нехат Беќири, Андреј Митевски, ОПА, Антонио Пирковски и Лени вон Гелева, Никола Узуновски и гостите ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Министерот за здравство, Венко Филипче се сретна со членови на повеќе здруженија на млади лекари и специјализанти. Во рамки на средбата беше презентиран ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Младите лекари се фокусот на Министерството за здравство и во тек се повеќе активности за подобрување на нивниот статус, квалитетот на едукацијата и условите ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Младите лекари се фокусот на Министерството за здравство и во тек се повеќе активности за подобрување на нивниот статус, квалитетот на едукацијата и условите ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Министерот за здравство, Венко Филипче се сретна со членови на повеќе здруженија на млади лекари и специјализанти. Во рамки на средбата беше презентиран ...
  сите 22 | | | веќе видена