Александар

  во

  Од 2012 година обвинетиот, па амнестиран за крвавиот четврток, Михаил Младеноски, како член на младината на СДСМ беше во соработка со УБК и Никола Бошковски. ...
  сите 162 | | | веќе видена

  Обвинетиот Никола Митрески-Кољо во завршните зборови на судењето за настаните во Собранието на 27 април 2017 година, рече дека жали за случувањата и им се ...
  | | веќе видена | слични

  Обвинетиот соработник на УБК за крвавиот четврток, Александар Василевски Нинџа на денешното рочиште во своите завршни зборови рече дека на листингот кој го ...
  сите 162 | | | веќе видена

  За време на завршниот збор на обвинетиот Александар Василевски-Нинџа за 27 април, кога тој го спомена Спиро Ристовски, тогашен министер за образование, почнаа ...
  сите 32 | | | веќе видена

  На рочиштето за крвавиот четврток му се слоши на обвинетиот Никола Митревски – Кољо, при што претседателката на судечкиот совет, Добрила Кацарска, која го води ...
  сите 162 | | | веќе видена

  Александар Василевски-Нинџа во завршните зборови на судењето за нападот на Собранието на 27 април 2017 кажа дека решил пред судот да ја каже вистината без ...
  сите 162 | | | веќе видена

  За време на завршниот збор на обвинетиот Александар Василевски-Нинџа за 27. април, кога тој го спомена Спиро Ристовски, тогашен министер за образование, почнаа ...
  сите 32 | | | веќе видена

  На рочиштето за крвавиот четврток му се слоши на обвинетиот Никола Митревски – Кољо, при што претседателката на судечкиот совет, Добрила Кацарска, која го води ...
  сите 162 | | | веќе видена

  Жалам за настанот што се случи на 27 април во Собранието, жалам и за последиците и за секој повреден. Ова нека биде поука за идните генерации дека политиката ...
  сите 162 | | | веќе видена

  Обвинетиот Никола Митрески-Кољо во завршните зборови на судењето за настаните во Собранието на 27 април 2017 година, рече дека жали за случувањата и им се ...
  сите 162 | | | веќе видена

  Терористите од Диво насеље, ги нападнале министрите „терористи“ од ВМРО, по што Миле со тешки повреди и скршеници е префрлен во болница, а Спире е со пукната ...
  сите 370 | | | веќе видена

  Обвинетиот Никола Митревски Кољо на денешното рочиште за крвавиот четврток во своите завршни зборови истакна дека жали за случувањата во Собранието од 27 април ...
  сите 162 | | | веќе видена

  Од судот барам да ми суди за тоа што сум го сторил, но не за тероризам. Единствена грешка ми е што сум се нашол на погрешно место во погрешно време, истакна ...
  сите 162 | | | веќе видена

  Обвинетиот Никола Митрески-Кољо во завршните зборови на судењето за настаните во Собранието на 27 април 2017 година, рече дека жали за случувањата и им се ...
  сите 162 | | | веќе видена

  Обвинетиот Вилијам Михајловски во завршните зборови на судењето за случувањата во Собранието на 27 април 2017 година рече дека амнестијата за дел од обвинетите ...
  сите 162 | | | веќе видена