Александар Велики

  во

  Лидерот на грчката опозиција пред Европскиот парламент се пожали дека преспанскиот договор наместо да решава, продуцира нови проблеми. Зборувајки пред ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Патоказните табли со новото име на земјава – Република Северна Македонија во Грција не се поставени затоа што тоа може да остави некои „неубави впечатоци“ и ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Кога се прави држава, нејзините основачи секогаш сакаат да се поврзат со некој моќен пред нив и да го претстават како свој предок, било да е тоа во однос на ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Притвор е одреден за сопственикот на „Дурмо турс“ и второосомничениот од седумте приведени за автобурската несреќа кај Ласкарци, додека третот доби домашен ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Лошите последици од Договорот од Преспа, од штетни стигнуваат до смешни, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, Кирјакос Мицотакис, ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Лошите последици од Договорот од Преспа, од штетни стигнуваат до смешни, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, Кирјакос Мицотакис, ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Лошите последици од Договорот од Преспа, од штетни стигнуваат до смешни, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, Кирјакос Мицотакис, ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Лошите последици од Договорот од Преспа, од штетни стигнуваат до смешни, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, Кирјакос Мицотакис, ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Лошите последици од Договорот од Преспа, од штетни стигнуваат до смешни, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, Кирјакос Мицотакис, ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Лошите последици од Договорот од Преспа, од штетни стигнуваат до смешни, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, Кирјакос Мицотакис, ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Лошите последици од Договорот од Преспа, од штетни стигнуваат до смешни - смета лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, Кирјакос Мицотакис, ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Лошите последици од Договорот од Преспа, од штетни стигнуваат до смешни, вели лидерот на грчката опозициска партија Нова демократија, Кирјакос Мицотакис, ...
  сите 31 | | | веќе видена