Александар Ѓорѓиев

  во

  Капитенот Никола Ѓоргиев оствари 217 поени, од тоа 203 со смеч, а Деспотовски има ефект од 65,38 отсто во односот на наместени топки и освоени поени ...
  сите 8 | | | веќе видена

  На големата сцена на велешкиот Народен театар „Јордан Хаџи Константинов-Џинот” вечерва премиерно ќе биде изведена претставата „Сомнително лице” од Бранислав ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Македонија како најмлада нација во регионот треба да направи поголеми отстапки за да се решат спорните историски моменти со Бугарија, смета професорот Драган ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Македонија како најмлада нација во регионот треба да направи поголеми отстапки за да се решат спорните историски моменти со Бугарија, кажа професорот Драган ...
  сите 12 | | | веќе видена

  На преведувачот и писател Драги Михајловски, на писателот и новинар Ристо Лазаров, на актерот Петре Арсовски и на хирургот-уролог Александар Ставридис денеска ...
  сите 4 | | | веќе видена

  На преведувачот и писател Драги Михајловски, на писателот и новинар Ристо Лазаров, на актерот Петре Арсовски и на хирургот-уролог Александар Ставридис денеска ...
  сите 5 | | | веќе видена