Алберт Ајнштајн

  во

  Може ли да замислите свет во кој што разговарате со робот за вашите животни проблеми, додека секојдневно ги извршувате вашите обврски? Според мислењето на ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Силна и недвосмислена поддршка од Европа за Никола Димитров, носител на листата на СДСМ и Коалицијата „Можеме” во изборната единица 1. Колегите и пријатели, ...
  | | веќе видена | слични

  0 Силна и недвосмислена поддршка од Европа за Никола Димитров, носител на листата на СДСМ и Коалицијата „Можеме“ во изборната единица 1. Колегите и пријатели, ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Силна и недвосмислена поддршка од Европа за Никола Димитров, носител на листата на СДСМ и Коалицијата „Можеме“ во изборната единица 1. Колегите и пријатели, ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Силна и недвосмислена поддршка од Европа за Никола Димитров, носител на листата на СДСМ и Коалицијата „Можеме“ во изборната единица 1. Колегите и пријатели, ...
  сите 86 | | | веќе видена

  Во денешниот времеплов ја одбележуваме годишнината од смртта на Чарлс Гудјир, човекот којшто ни ја даде гумата во форма каква што денес ја познаваме. Ја ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Во денешниот времеплов ги славиме Денот на социјалните медиуми и Денот на астероидот. Покрај ова го одбележуваме денот на Тунгуската експлозија и денот кога ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Алберт Ајнштајн, еден од најзначајните научници на 20 век, за време на неговиот живот не се сметал за најпаметниот човек на светот. Добитникот на Нобеловата ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Движењето Животите на црните луѓе се важни (БЛМ) кое организира масовни протести низ САД, а бара и отстранување на историски споменици и менување на ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Алберт Ајнштајн, физичар и еден од најзначајните научници на 20-от век, не сметал дека е најпаметниот научник на светот. Тој е добитник на Нобелова награда за ...
  | | веќе видена

  Алберт Ајнштајн, физичар и еден од најзначајните научници на 20-от век, не сметал дека е најпаметниот научник на светот. Тој е добитник на Нобелова награда за ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Додека расистичките нацисти забрануваа дела на главно политичари, научници и левичарски мислители со еврејско потекло, комунистите го убија Цар Николај Втори, ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Алберт Ајнштајн и неговата прва сопруга Милева Мариќ, во својот краток брак имале двајца синови – Ханс Алберт и Едуард. Помладото момче било и останало ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Алберт Ајнштајн и неговата прва сопруга Милева Мариќ, во својот краток брак имале двајца синови – Ханс Алберт и Едуард. Помладото момче било и останало ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Обично луѓето мислат дека училиштето е место каде што човек го добива целото образование. Меѓутоа, грешат затоа што училиштето е само дел од вашето ...
  сите 120 | | | веќе видена