Акцискиот

  во

  Информацијата во врска со отпочнување активности за спроведување на Националната Стратегија за мали и средни претпријатија 2018-2023-та година, со Акциски план ...
  сите 34 | | | веќе видена

  На дневен ред на седницата е и информацијата за прогресот на реализација на акцискиот план за пристапни рампи за лицата со инвалидност, како и информацијата за ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Информацијата во врска со отпочнување активности за спроведување на Националната Стратегија за мали и средни претпријатија 2018-2023-та година, со Акциски план ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Информацијата во врска со отпочнување активности за спроведување на Националната Стратегија за мали и средни претпријатија 2018-2023-та година, со Акциски план ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Информацијата во врска со отпочнување активности за спроведување на Националната Стратегија за мали и средни претпријатија 2018-2023-та година, со Акциски план ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Владата на денешната седница ќе ја разгледа информацијата во врска со отпочнување активности за спроведување на Националната Стратегија за мали и средни ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Информацијата во врска со отпочнување активности за спроведување на Националната Стратегија за мали и средни претпријатија 2018-2023-та година, со Акциски план ...
  сите 40 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев, придружуван од министерот задолжен за дијаспората Едмонд Адеми и заменик-министерот за надворешни работи Андреј Жерновски, денеска се ...
  | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев, придружуван од министерот задолжен за дијаспората Едмонд Адеми, и заменик-министерот за надворешни работи, Андреј Жерновски, денеска се ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Безрезервна поддршка за засилување на економското партнерство со цел да се создадат услови за отворање нови работни места, особено за младата генерација, како ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев, придружуван од министерот задолжен за дијаспората Едмонд Адеми и заменик-министерот за ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Безрезервна поддршка за засилување на економското партнерство со цел да се создадат услови за отворање нови работни места, особено за младата генерација, како ...
  сите 7 | | | веќе видена

  На средбата, која помина во пријателска и срдечна атмосфера, беше изразено задоволство од позитивниот развој на односите меѓу двете соседни земји, по ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Безрезервна поддршка за засилување на економското партнерство со цел да се создадат услови за отворање нови работни места, особено за младата генерација, како ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Безрезервна поддршка за засилување на економското партнерство со цел да се создадат услови за отворање нови работни места, особено за младата генерација, како ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Безрезервна поддршка за засилување на економското партнерство со цел да се создадат услови за отворање нови работни места, особено за младата генерација, како ...
  сите 13 | | | веќе видена