Ахмети

  во

  Во Косово од денеска почнува да се применува неодамна усвоениот амндман на Законот за заштита на потрошувачите, според кој маркетите се должни покрај ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Во Косово од денеска почнува да се применува неодамна усвоениот амндман на Законот за заштита на потрошувачите, според кој маркетите се должни покрај ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Албанскиот јазик е официјален во Република Македонија и ќе се користи таму каде што го употребува заедницата. Ова што пред точно една година го изјави лидерот ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во Косово од денеска почнува да се применува неодамна усвоениот амандман на Законот за заштита на потрошувачите, според кој маркетите се должни покрај ...
  сите 168 | | | веќе видена

  Во Косово од денеска почнува да се применува неодамна усвоениот амндман на Законот за заштита на потрошувачите, според кој маркетите се должни покрај ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Во Косово од денеска почнува да се применува неодамна усвоениот амндман на Законот за заштита на потрошувачите, според кој маркетите се должни покрај ...
  сите 160 | | | веќе видена

  Во Косово од денеска почнува да се применува неодамна усвоениот амндман на Законот за заштита на потрошувачите, според кој маркетите се должни покрај ...
  сите 164 | | | веќе видена

  Во Косово од денеска почнува да се применува неодамна усвоениот амндман на Законот за заштита на потрошувачите, според кој маркетите се должни покрај ...
  сите 166 | | | веќе видена

  Во Косово од денеска почнува да се применува неодамна усвоениот амандман на Законот за заштита на потрошувачите, според кој маркетите се должни покрај ...
  сите 175 | | | веќе видена

  Вицепремиерот Бујар Османи даде појаснување за неговата фотографија со лидерот на ДУИ, Али Ахмети, на која симболизираат „двоглав орел“. Како што рече, негово ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Пратеникот од редовите на ДУИ Артан Груби, со нова провокација, овој пат во живо од студиото на Телевизија 24. Епилогот од жестоката дебата која тој ја имаше ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Пратеникот од редовите на ДУИ со нова провокација овој пат во живо од студиото на Телевизија 24. Епилогот од жестоката дебата која тој ја имаше со водителот, ...
  сите 33 | | | веќе видена

  ЖАЛНО, НО ВИСТИНИТО Од средината на 2008 година па се до денес (а веројатно и во блиска иднина) ДУИ е партијата која ја диктира целата политика во РМ, а Али ...
  сите 14 | | | веќе видена