Ахмет

  во

  Стотици граѓани од албанска националност излегоа денеска на протест во Ѓаковица, во западно Косово, со цел да ги спречат верниците од Србија да го посетат ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Стотици граѓани од албанска националност излегоа денеска на протест во Ѓаковица, во западно Косово, со цел да ги спречат верниците од Србија да го посетат ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Стотици граѓани од албанска националност излегоа денеска на протест во Ѓаковица, во западно Косово, со цел да ги спречат верниците од Србија да го посетат ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Стотици граѓани од албанска националност излегоа денеска на протест во Ѓаковица, во западно Косово, со цел да ги спречат верниците од Србија да го посетат ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Стотици граѓани од албанска националност излегоа денеска на протест во Ѓаковица, во западно Косово, со цел да ги спречат верниците од Србија да го посетат ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Стотици граѓани од албанска националност излегоа денеска на протест во Ѓаковица, во западно Косово, со цел да ги спречат верниците од Србија да го посетат ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Стотици граѓани од албанска националност излегоа денеска на протест во Ѓаковица, во западно Косово, со цел да ги спречат верниците од Србија да го посетат ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Стотици граѓани од албанска националност излегоа денеска на протест во Ѓаковица, во западно Косово, со цел да ги спречат верниците од Србија да го посетат ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Стотици граѓани од албанска националност излегоа денеска на протест во Ѓаковица, во западно Косово, со цел да ги спречат верниците од Србија да го посетат ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Стотици граѓани од албанска националност излегоа денеска на протест во Ѓаковица, во западно Косово, со цел да ги спречат верниците од Србија да го посетат ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Стотици граѓани од албанска националност излегоа денеска на протест во Ѓаковица, во западно Косово, со цел да ги спречат верниците од Србија да го посетат ...
  сите 28 | | | веќе видена

  На денешен ден - 27 декември 27 декември 2018 1571.- Во Вајл, Германија, е роден Јохан Кеплер, германски астроном, математичар и физичар. Познат е по ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Големо наоѓалиште со над десет видови животни, кои живееле пред два до девет милиони години, е откриено во југозападна Турција. – Во Мала Азија, која се наоѓа ...
  сите 3 | | | веќе видена