Ахмед

  во

   Во нивната ресоцијализација треба да се вклучат повеќе домашни институции, смета безбедносниот аналитичар Благоја Марковски. Вели дека најопасни или т.н ...
  сите 34 | | | веќе видена

  На денешен ден - 22 март 22 март 2019 - Денеска е Светски ден на водата 1312.- Ватикан го распуштил монашкиот витешки ред на Темплар, основан во Палестина во ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Денеска во Кривичниот суд во Скопје на затворска казна од 6 до 9 години беа осудени македонски државјани кои биле дел од паравоената формулација на ИСИС. ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Денеска во Кривичниот суд во Скопје на затворска казна од 6 до 9 години беа осудени македонски државјани кои биле дел од паравоената формулација на ИСИС. ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Денеска во Кривичниот суд во Скопје на затворска казна од 6 до 9 години беа осудени македонски државјани кои биле дел од паравоената формулација на ИСИС. ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Адвокатот Сашко Христовски Липски бранител на еден од седумте македонски војници на ИСИС по изрекувањето на пресудата истакна дека висината на затворската ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Кривичниот суд во Скопје ги осуди на 6 години затворска казна шестмината македонски државјани кои биле дел од паравоената формација на ИСИС, додека за еден од ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Адвокатот Сашко Христовски Липски бранител на еден од седумте македонски војници на ИСИС по изрекувањето на пресудата истакна дека висината на затворската ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Кривичниот суд во Скопје ги осуди на 6 години затворска казна шестмината македонски државјани кои биле дел од паравоената формација на ИСИС, додека за еден од ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Терористот Брентон Тарант уби 50 лица во две џамии во Нов Зеланд, меѓу кои била и 44-годишната Хусна Ахмед. Нејзиниот сопруг, 59-годишниот Фарид вели дека ...
  сите 278 | | | веќе видена

  „Луѓето бегаа, вратите биле затворени, а тој ги бркаше. Знаев дека немам шанси. Се сокрив под една клупа. Се правев дека не дишам. Менуваше муниција 7 пати”, ...
  сите 278 | | | веќе видена