Африка

  во

  Израел отвори автопат во Западен Брег со ѕид на средината, кој треба да го одели израелскиот од палестинскиот сообраќај. Тоа е прв таков автопат, кој е поделен ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Израел отвори автопат во Западен Брег со ѕид на средината, кој треба да го одели израелскиот од палестинскиот сообраќај. Тоа е прв таков автопат, кој е поделен ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Израел отвори автопат во Западен Брег со ѕид на средината, кој треба да го одели израелскиот од палестинскиот сообраќај. Тоа е прв таков автопат, кој е поделен ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Израел отвори автопат во Западен Брег со ѕид на средината, кој треба да го одели израелскиот од палестинскиот сообраќај. Тоа е прв таков автопат, кој е поделен ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Израел отвори автопат во Западен Брег со ѕид на средината, кој треба да го одели израелскиот од палестинскиот сообраќај. Тоа е прв таков автопат, кој е поделен ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Израел отвори автопат во Западен Брег со ѕид на средината, кој треба да го одели израелскиот од палестинскиот сообраќај. Тоа е прв таков автопат, кој е поделен ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во недела, на 20 јануари, луѓето што живеат на западната хемисфера ќе можат да го доживеат единственото целосно затемнување на Месечината оваа година. ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Масоните, Илуминатите, Розенкројцерите и Билдербег се само дел од друштвата за кои се претпоставува дека владеат од сенка поставувајќи свои луѓе на високите ...
  | | веќе видена

  Од 736 милиони екстремно сиромашни во светот во 2015-та година, 368 милиони - половина од вкупниот број - живеат во само 5 земји. Петте земји со најголем број ...
  сите 4 | | | веќе видена